سیودومین همایش اوستاخوانی و گاتاشناسی مانتره در روزهای ۱۲، ۱۳ و ۱۴ شهریورماه سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. در این راستا، فرایند نامنویسی بخشهای اوستاخوانی، گاتاشناسی و مانترک این دوره، از تاریخ ۲۰ اردیبهشتماه آغاز و تا ۲۶ اردیبهشتماه به طول انجامید.
تعداد شرکتکنندگان در بخش اوستاخوانی که با هدف ترویج پیام اشوزرتشت، تبادل اندیشههای ژرف گاهانی و گسترش نوای دلنشین گاهان در میان هازمان زرتشتی برگزار میشود، به شرح زیر میباشد:
رده اهنودگات: ۸۳ نفر
رده اشتود-سپنتمدگات: ۲۰ نفر
رده کل گاتا: ۷ نفر
رده از برخوانی زیر ۱۰ سال: ۵۶ نفر
رده از برخوانی ۱۰ تا ۱۸ سال: ۲۷ نفر
رده از برخوانی بالای ۱۸ سال: ۱۰ نفر
رده از برخوانی گروهی: ۳ گروه

بخش گاتاشناسی به منظور آشنایی شرکتکنندگان با اصول مقالهنویسی و تعمیق مباحث دینی طراحی شده و دارای دو زیرمجموعه پروژهمحور و پژوهشمحور است.
بخش پروژهمحور:
این بخش با هدف افزایش کیفیت مقالات ارائهشده، تمرکز بر آموزش نگارش علمی صحیح و فرهنگسازی پژوهشهای دینی، با همراهی اساتید راهنما برگزار میگردد. موضوعات ارائه شده در این بخش در دو حوزه موضوعات گاهانی و موضوعات آزاد تقسیمبندی شده است و ثبتنام کنندگان در دو رده سنی زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال پذیرش شدهاند. تعداد شرکتکنندگان بخش گاتاشناسی در مجموع ۵۲ نفر است که از این میان ۳۷ نفر زیر ۱۸ سال و ۱۵ نفر بالای ۱۸ سال میباشند.
بخش پژوهشمحور:
این بخش مختص افرادی است که تجربه کافی در زمینه نگارش مقالات پژوهشی دینی دارند و نیازی به آموزشهای پایه ندارند. شرکت در این بخش برای افراد تازهکار توصیه نمیشود و تنها افراد بالای ۱۸ سال مجاز به حضور در آن هستند. امسال، ۴ نفر در این بخش ثبتنام نمودهاند.

با هدف آشنایی و ترغیب دانشآموزان زرتشتی به مشارکت در همایش مانتره، کمک به درک مفاهیم دینی و افزایش سطح مشارکت خانوادهها در آموزش فرزندان، بخش مانترک ویژه رده سنی ۱۰ تا ۱۳ سال برگزار میگردد. حضور در همایش مانتره تنها با قبولی در بخش مانترک امکانپذیر است و در این دوره، تعداد شرکتکنندگان این بخش ۶۵ نفر اعلام شده است.
لازم به ذکر است ثبتنام سیودومین همایش اوستاخوانی و گاتاشناسی مانتره بدون تمدید انجام پذیرفت. در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشتماه، برابر با آخرین روزهای نامنویسی، ثبتنام حضوری بسیاری از علاقهمندان در کلاسهای اوستاخوانی آدریان بزرگ تهران توسط اعضای کانون دانشجویان زرتشتی به انجام رسید.






