Search
Close this search box.
IMG_20250729_183425_351

رقابت‌های والیبال، بسکتبال و بدمینتون با حضور استعدادیاب‌های برجسته کشور در جام چهل و دو برگزار می‌شود

در جریان چهل و دومین دوره پیکارهای ورزشی جام جان‌باختگان، مسابقات سه رشته‌ی والیبال، بسکتبال و بدمینتون با حضور استعدادیاب‌های شناخته‌شده‌ی کشور برگزار خواهد شد.

در بخش والیبال، جناب آقای علیرضا نادی، کاپیتان پیشین تیم ملی والیبال ایران و یکی از بهترین مدافعان جهان، بازی‌ها را از نزدیک زیر نظر خواهد داشت.

در رشته بسکتبال، سرکار خانم ندا عسگری‌نیا، مدرس فدراسیون و مربی سابق تیم ملی جوانان ایران و مسئول استعدادیابی هیئت استان تهران، به بررسی عملکرد بازیکنان می‌پردازد.

همچنین در بدمینتون، سرکار خانم فریبا جلالیان، مدرس فدراسیون و سرمربی تیم ملی بدمینتون بانوان ایران، مسئولیت شناسایی استعدادهای نوظهور این رشته را برعهده دارد.‍

گفتنی‌است معرفی این سه تن توسط مدیریت مجموعه خراشه صورت گرفته است.

حضور این چهره‌های برجسته، فرصتی طلایی برای ورزشکاران جوان خواهد بود تا توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند و در مسیر حرفه‌ای شدن گام بردارند.

اخبار مرتبط